Om mig

Jag som har katteriet 0ch kenneln heter Marja-Leena, är född i norra Finland, Uleåborg,
men flyttade som sextonåring hit till Sverige.

I dag bor jag med min man, våra norska skogkatter, en gammal amerikansk cockerspaniel hane och en papillon tik i ett hus i Rävlanda. Rävlanda är ett litet samhälle som ligger halvvägs mellan Göteborg och Borås. Vi har alltid haft hundar i familjen, hundar som jag har ställt ut och tävlat i bruks och i lydnad med.

Jag köpte min första skogis i april 2007, ställde ut henne och började drömma om kattuppfödning. Letade efter kunskaper om denna underbara kattras, gick med i olika klubbar och deltar gärna på alla seminarier, föreläsningar och kurser som erbjuds.

Papillon tiken kom till oss 2016 och med henne vaknade intresset för kennelverksamheten, jag skaffade ett kennelnamn och gick SKK's uppfödareutbildningen.

Katterna och hundarna är älskade familjemedlemmar, som går fritt i hela huset med oss. Katternas utevistelse sker i en nätad rastgård, där det finns katt sysselsättnigs möjligheter med kojor, hyllor, träd osv.

Min målsättning är att föda upp friska och harmoniska djur med bra temperament, djur som i möjligaste mån uppfyller standarden för sin ras

 

Mitt stamnamn S*Lynx-Lair's registrerades av FIFe 2007-08-06

Kennelnamnet Lynx-Lair's godkändes av FCI 2019-05-02